Da det ble foretatt en trekning blant alle lagene som hadde meldt seg på Varegg Cup innen utgangen av 2018, var det lagene fra Fri og Hovding som vant. Premien er gitt av Varegg Fotballs hovedsponsor, Sparebanken Vest.

Det er Fri ILs gutter 19 og Hovdings gutter 14 som får billetter til en Brannkamp.

-Det er en stor glede for oss å dele ut billettene. Vi vet at Branninteressen er stor, samtidig som det er kjekt å kunne belønne lag som tidlig melder seg på Varegg Cup, som jo er starten på fotballsesongen her vest for både små og store, sier Janne Havneraas fra Sparebanken Vest.

I år deltar over 400 lag i Varegg Cup, hvorav 21 Stjernelag. Der er rekordpåmelding fra antall klubber. I 2019 deltar det fotballag fra 59 ulike idrettslag på Varegg Cup, mot 51 ulike idrettslag i fjor.

Raus hovedsponsor:
-Det er kjekt å kunne belønne lag som tidlig melder seg på Varegg Cup, sier Janne Havneraas fra Sparebanken Vest.