Vi blåser i gang!

Ivrige blikk, fargerike drakter, 8 000 leggbeskyttere, spente foreldre, småkalde fingre og mange hundre trenere og lagledere som har forberedt lagene på sesongstart! Dette er Varegg Cup 2019, og vi er ydmyke og glade for at lagene år etter år velger Varegg Cup som oppkjøring til utesesongen. I konkurranse med dataspill og sofaliv, er det fantastisk kjekt å kunne ønske så mange velkommen til fysisk aktivitet og lagspill i Varegg Cup 2019!

Varegg Cup har vært arrangert i over 40 år, og dere som har deltatt før, vil kjenne igjen ganske mye. Men noe er nytt. For å ta noen skritt mot en mer bærekraftig cup, tilbyr vi gjenbrukskopper til kaffe og saft, og vi trykker ikke lenger avisen vår på papir. All informasjon finner dere derfor her på vareggcup.no, i profixio og på Facebooksiden vår. Diplomene har vi beholdt, og på dem vil dere finne alle våre gode sponsorer. I kioskene er det blitt en sunnere profil fordi vi har kuttet brus og sjokolade, til fordel for Olden bobler og muslibarer. I tillegg tilbyr vi glutenfri lapskaus slik at de aller fleste skal finne noe de kan spise. Vi håper både spillere og støtteapparat tar godt imot disse endringene.

Det er 6 arenaer i bruk under Varegg Cup, og dere som er spillere, trenere og foreldre er selvsagt den viktigste faktoren for god stemning. På Mulebanen og Nymarksbanene prøver vi oss i år med litt musikk under premieutdelingen. Vår generalsponsor Sparebanken Vest bidrar blant annet med gratis frukt på Mulebanen 23. mars og på Nymarksbanene 30. mars. Vi håper teknikken og værgudene spiller på lag slik at det meste fungerer slik vi ønsker.

Det er utrolig gledelig at antall lag med behov for tilrettelegging (stjernelag) øker for hvert år. Spesielt velkommen til dere! Takket være Grieg Foundation kan vi også tilby stjernelagene halv deltakeravgift, og dette er helt i tråd med Vareggs mål om å være en breddeklubb og med visjonen «flest mulig, lengst mulig».

Det kiler litt i magen nå for oss som har jobbet med Varegg Cup i mange måneder. Vi håper dere trives og at cupen svarer til forventningene. Og husk: Lagspillet og samholdet er det viktigste. Dette er tross alt bare en lek! Velkommen!

 

Fotballhilsen

Ingvild Eide Graff

Turneringsleder