Vårens kjekkeste fotballeventyr går av stabelen 12. – 14. mars og 19. – 21. mars 2021.

Tradisjonsrike Varegg Cup er Bergens største utendørs- fotballcup. Hver vår samles nærmere 500 guttelag på flere ulike baner i stor- Bergen. Vi i Varegg Fotball gleder oss over at lag fra hele Vestlandet velger å komme til Bergen for å spille fotball. Vi samarbeider med IL Sandviken som arrangerer Lerøy jentecup de to samme helgene, så her er det muligheter for alle!

Spillerne deltar i følgende klasser: 

G7 (3-er fotball), G8 og G9, (5-er fotball), G10 og G11 (7-er fotball), G 12 og G13 (9-er fotball), G14, G15, G16 og G19 (11-er fotball). Stjernelagene for utøvere med behov for tilrettelegging spiller 5-er og 7-er fotball.

Sett av helgene allerede nå! Dersom du melder laget ditt på innen utgangen av året, blir laget med i trekningen av en hyggelig premie. Prisene har vært uforandret siden 2019. Påmeldingen er åpnet!

Dersom du har spørsmål til turneringen, kan du kontakte oss på vareggcup@vareggfotball.no