Vårens kjekkeste fotballeventyr går av stabelen 20.-22 mars og 28.-29. mars 2020. Varegg Cup samler nesten 500 guttelag på flere ulike baner i Stor-Bergen, og hvert år gleder vi oss over at lag også fra andre regioner velger å komme til Bergen for å spille fotball med oss. Vi samarbeider med IL Sandviken som arrangerer jenteturnering de to samme helgene, så her er det muligheter for alle!’

Spillerne deltar i følgende klasser: 

G7 (3-er fotball), G8 og G9, (5-er fotball), G10 og G11 (7-er fotball), G 12 og G13 (9-er fotball), G14, G15, G16 og G19 (11-er fotball). Stjernelagene for utøvere med behov for tilrettelegging spiller 5-er og 7-er fotball.

Sett av helgene allerede nå! Dersom du melder laget ditt på innen utgangen av året, blir laget med i trekningen av en hyggelig premie. Prisene er de samme som i fjor, og info om påmelding kommer snart.

Dersom du har spørsmål til turneringen, kan du kontakte oss på vareggcup@vareggfotball.no