Vårens kjekkeste fotballeventyr går av stabelen 12.–14. mars og 19.–21. mars 2021.

Varegg Cup har i en årrekke vært vestlandets største utendørs fotballturnering. Det var med tungt hjerte vi måtte avlyse turneringen en uke før oppstart i 2020. 

Tross usikkerhet har vi bestemt oss for å planlegge cup også i 2021. 

Vi er optimister og tror smittevernsreglene gjør det mulig å arrangere en nedskalert cup i mars. Det betyr dessverre at ikke alle som ønsker kan delta på årets cup. Vi har måttet gjøre et valg, og det er bestemt å prioritere de aller yngste og ungdomslagene. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli nødvendig å begrense antall lag fra enkeltklubber, slik at flest mulig klubber får delta. 

Klassene vi har åpnet opp for er: 

G7 (3-er fotball), G13 (9-er fotball), G14, G15, G16 og G19 (11-er fotball). 

I år blir det ekstra viktig at alle deltagende lag er lojale og flinke til å følge de retningslinjer som Varegg Fotball har utarbeidet for årets cup. I så fall vil arrangementet kunne gjennomføres på en smittevernsmessig trygg og god måte, til glede for alle deltagere.

Varegg Fotball har utarbeidet en smittevernsprotokoll for Varegg Cup. Denne er blitt forelagt Hordaland Fotballkrets som har gitt sin tilslutning til protokollen. Vi ber alle deltagene lag gjøre seg kjent med smittevernsprotokollen for Varegg Cup.

Vi tar forbehold om at smittervernssituasjonen i landet kan endre seg, og at arrangmentet defor må avlyses. Vi velger å være optimister. 

Følg våre Varegg Cup-sider på Facebook for å få siste nyheter om cupen og Covid-19.

Dersom du har spørsmål til turneringen, kan du kontakte oss på vareggcup@vareggfotball.no