Styreleder i Varegg Fotball Holger Hagesæter gleder seg til å arrangere fotballfest i mars.

Med de nye og mykere smittevernreglene som trådte i kraft fra tirsdag denne uken ble det klart at Varegg Cup 2021 lar seg arrangere.

Nå er cup-start kun to uker unna og slik sett kom oppmykningen i grevens tid. I dag ble kampprogrammet klart for ungdomsavdelingen, og dette kan man finne her

Kampoppsett for yngste klassen, G7, blir først klart senere. I G7 er det masse ledige plasser og vi håper å se mange glade barnefjes på Mulebanen under VC. Det haster imidlertid om man vil melde seg på, så vi håper G7- lagene rundt omkring hiver seg rundt. Påmelding her.

Varegg Cup 2021 blir dessverre en nedskalert cup i forhold til tidligere. Grunnet strenge smittevernregler har Varegg Fotball bestemt at det må være begrensninger med hensyn til antall lag som kan få være med, og vi må i år droppe kiosk og underholdning. Vi må ha fokus på å få avviklet fotballkamper, som er det aller viktigste, framfor å legge til rette for sammenstimlinger av folk i kiosk- køer og ellers. Det blir strenge smittevern- regler, personregistrering og fysiske skiller. Det er dette som må til for at vi skal kunne gjennomføre på en trygg måte. Reglene kan du lese på våre kampoppsett-sider.

Malurten i begeret denne uken var at våre fotballvenner fra utenfor Bergen kommune ikke får spille ball med oss. Smittevernreglene tillater ikke dette, og det beklager vi sterkt. Vi kan ikke gjøre annet enn å beklage dette, og håpe at lag både fra Bømlo i sør til Austrheim i nord får reise til Bergen på kamp om ikke lenge.