Verken Bodø/Glimt eller Sotra får delta, men det blir Varegg Cup likevel – den braker løs til helgen!

Varegg Fotball er glade for at reglene igjen tillater kamper og mindre arrangementer for barn og unge. Samtidig er vi lei oss for at lag utenfor Bergen ikke får være med denne gangen, og at cupen i år (nesten) blir en ren ungdomscup. Vi krysser fingrene for at det ikke er lenge til vi alle kan sparke ball sammen.

Dere som skal delta kan glede dere. Vi har et spennende kampprogram og det blir kjekt å se dueller, frispark, vakre mål og ekte idrettsglede igjen. Husk bare å ta med Fair Play-verdiene også, de er viktige alltid huske på 😀

Her finner dere kamp- programmet

I år er det viktig for oss som arrangør at ALLE som tenker seg på kamp, enten man er spiller, trener/ lagleder eller publikum, setter seg godt inn i årets regler. Spesielt reglene som gjelder smittevern er viktige for oss at alle leser og hjelper oss med å overholde.

Les Varegg Cups smittevernsregler

Vi minner om at det er strenge regler i forhold til maks-antall som kan være tilstede på anlegget til enhver tid, og vi må avvise publikum om antallet når grensen på 200. Vi ber om forståelse for dette. Vi vil ellers oppfordre alle til å bruke munnbind samt overholde avstandsreglene som gjelder. Gjør alle dette vil Varegg Cup gå knirkefritt og vi unngår smittespredning.

Takk for god hjelp – vi gleder oss til CUP!