Scandic tilbyr deltagere på Varegg cup billigere overnatting

Det er med stor glede vi kan meddele at Varegg Cup har inngått samarbeid med Nordens største hotellkjede, Scandic. Dette er veldig gode nyheter for alle lag som trenger overnatting under cupen. Samarbeidet gjør at Scandic tilby rabbaterte priser til deltagerlag på Varegg Cup.

I Scandic har vi en lang historie med å støtte idrett og foreninger. Vi er stolte av å ha huset trenere, lagledere, aktive barn og ungdommer, foreldre og støttespillere siden vi åpnet våre første hoteller i 1963. Vi ønsker at alle skal føle seg hjemme hos Scandic, fra små lag, breddeidretten og eliten. For oss er det viktig å bidra til et samfunn som fremmer inkludering, mangfold  og en idrettskultur med gode verdier for alle, både i dag og i fremtiden.

Hos Scandic får laget deres de beste forutsetningene med en god natts søvn og vår prisbelønte frokost. Og som medlem av Scandic Sports erstatter du den harde gymsalen med en komfortabel hotellseng til en minimal prisforskjell.

Om ditt lag ønsker å benytte seg av dette tilbudet så sender du en epost til vareggcup@vareggfotball.no så vil du motta en kode som kan brukes for bestilling av rom.