Mulebanen

På Mulebanen spiller den yngste klassen G7 3’er fotballkamper med vant 10 x 15 m, og noen av G8-lagene spiller også sine kamper her 21. og 22. mars.

Vi kan love at det blir liv og røre på Mulebanen denne mars-helgen. Her ventes stor fotballglede fra de unge lovende med heiarop fra like engasjerte tilskuere. I samarbeid med våre sponsorer blir det sosiale aktiviteter for hele familien og vi har kioskutsalg fra Det Gule Huset. Turneringen avsluttes med en høytidelig premieutdeling i Badstuen. Vi ønsker deg og ditt lag velkommen til en flott fotballdag på Mulebanen! 

Det blir parkering på Rothaugen skole for lagene som har kamper på Mulebanen. Parkeringsvakter ved skolen vil anvise plass. Fra Rothaugen skole er det 8 minutter å gå opp til Mulebanen. Vi ber alle være ute i god tid og vise hensyn til hverandre.


Nymarksbanene

Velkommen til selve hjertet av Varegg Cup! Her spilles kamper fra tidlig til seint begge cuphelgene. På cupens aller siste dag, søndag 29. mars blir det fest med Stjernelagskampene. Finalen i G14, G15, G16 og G19 klassene spilles på Nymarksbanene. Våre sponsorer er med å kaste glans over arrangementet og her blir det matservering, konkurranser, premieutdelinger med schwung over og moro for hele familien! Men viktigst av alt: Vi gleder oss til å ta imot og se Vestlandets flotteste fotballgutter i aksjon under årets cup!

Paradisbanen

På Paradisbanen spilles både innledende kamper og sluttspill for deler av klassene G14, G15, G16. Minde IL har kioskutsalg og det er gode parkeringsmuligheter ved banen.


Varden kunstgress

På Varden tar vi tre baner i bruk. Her blir det sannsynligvis både G13, G14, G15, G16 og G19 kamper. God parkering ved banen (ta av hovedveien inn mot banene og ta til venstre ned bakken slik at du kommer under veien igjen). Enkel kiosk uten varmmat.Stavollen idrettspark

På Stavollen tar vi bruk to av banene og her spilles både innledende kamper og sluttspill for flere av lagene fra klassene G14, G15, G16. Kioskutsalg i regi av Bjarg IL og parkering ved banen.


 

Nesttun idrettsplass

Noen av kampene i klassene G14, G15, G16 og G19 spilles her, både innledende og sluttspill. Fana IL har ansvar for kiosk. Parkering ved banen (både sør og nord for banen).