Turneringsreglement Varegg Cup 2021

 

(Deler at reglementet er uaktuelt for årets cup, grunnet nedskalering av arrangementet.)

Reglement

Gjeldende regler for 3-er fotball gjelder for den yngste klassen.

Dersom en spiller i ungdomsklassen pådrar seg to gule kort i turneringen, skal vedkommende stå over neste kamp. Spillere som er utvist skal automatisk stå over neste kamp og kan ikke spille i andre klasser før karantenen er avviklet. Spillere som pådrar seg to røde kort kan ikke spille flere kamper i turneringen. Det er lagleders ansvar at reglene overholdes og misbruk kan medføre at laget blir utestengt fra turneringen.

Spilletider:

G19: 2×25 minutter

G16 og G15: 2×22 minutter

G14 og G13: 2×20 minutter

G7: 1×15 minutter

Spillerberettigelse

En spiller er spilleberettiget for sin klubb etter NFF`s reglement. En klubb kan benytte inntil 18 spillere i klassene G19, G16, G15, G14 og G13. I klasse G12 kan benyttes inntil 15 spillere på hvert lag. I klassene G11 og G10 kan benyttes inntil 12 spillere på hvert lag. I klassene G9 og G8 inntil 9 spillere på hvert lag. I klasse G7 inntil 6 spillere på hvert lag. En spiller kan under turneringen delta på flere lag for sin klubb men kun på ett lag i hver klasse. Spillere som har fått dispensasjon fra NFF Hordaland er spilleberettiget på laget dispensasjonen gjelder for. Dispensasjonen må forevises ved innlevering av spillerlisten før laget spiller sin første kamp i turneringen.

Spillerlisten

Vær nøyaktig med utfylling av spillerlisten som skal være utfylt før laget starter turneringen. Bruk blokkbokstaver. Listen leveres i sekretariatet på banen hvor laget spiller sin første kamp.

Kampavvikling

Laget som står først i programmet tar avspark og holder godkjent ball. Laget som står først i programmet har ansvar for å unngå draktlikhet og skal eventuelt skifte eller benytte overtrekk. Lagene har selv ansvar for å skaffe overtrekk ved draktlikhet. Lagene må være på plass på banen senest 5 minutter før kampstart. Lag som ikke møter til rett tid kan bli diskvalifisert fra turneringen.

Sluttspill G13 - G19

Spilletiden i sluttspillet er den samme som i innledende kamper. Ved uavgjort etter ordinær tid spilles det ekstraomganger på 2×5 minutter hvor første mål vinner. Dersom kampen ikke avgjøres i ekstraomgangene avgjøres kampen ved straffesparkkonkurranse etter NFF`s reglement.

Protester

Protester må sammen med protestgebyr kr. 300,- være innlevert skriftlig i sekretariatet på den banen kampen ble spilt på senest 15 minutter etter kampslutt.

Forbehold

Dersom vær- og baneforholdene ikke tillater bruk av spillebanene som forutsatt vil vi ta forbehold om omlegging av kampprogrammet, eventuelt helt eller delvis avlysning av turneringen. Dersom turneringen blir avlyst før turneringsstart vil turneringsavgiften bli refundert med unntak av kr. 250,- som går til delvis dekning av våre utgifter.

Diverse

www.vareggcup.no finnes lenke til kampprogrammet. Arrangøren tar forbehold om endringer i programmet underveis. Komplett reglement for turneringen finnes på samme nettsted. Spørsmål i forbindelse med turneringen kan rettes til vareggcup@vareggfotball.no

Telefonnummer: 976 12 913

Arrangøren tar ikke ansvar for gjenglemte ting eller tapte eiendeler under turneringen.